Kost & Hälsa

SALONG EFFEKT

FRISÖR & SKÖNHETS

SALONG

Kost & Hälsa

 

Att vårda både insida och utsida för optimalt välbefinnande är något alla vet om. Vad gäller huden och dens välmående så är det av stor vikt att förutom bra hudvårdsprodukter, att ha en välfungerande och välmående insida.

Huden är vårt största organ och kroppens spegel. Det mesta av det som händer innuti kroppen avspeglas på huden.

 

Självklart ska vi äta allsidigt, men ibland är våra liv så att vi kanske inte får i oss alla de olika näringsämnen som vi bör. Vi äter för ensidigt, mycket halvfärdigt som tappat en sin näring. Kombinera det med den stress nästan alla av oss utsätts av utifrån så bör alla komplettera upp men någon form av kosttillskott.

 

Stress äter upp oss inifrån och gör att vi inte kan ta upp näring i den utsträckning vi hade gjort om vi inte utsatts för stress.

 

Stress medför som välkänt en hel del problem med magen, vårt viktiga, viktiga centra i kroppen. Får vi problem i mage/tarm så kommer det också påverka vår förmåga att ta upp och ta hand om näringsämnen som vi får i oss.

 

Jag är som ni kanske förstått riktigt intresserad av näring och kosttillskott med dess effekt på kropp och hud. Jag läser på hela tiden om de senaste rönen och har utbildat mig till DNA- Terapeut. En Dna-terapeut kan hjälpa dig att ta redan på vilka förutsättningar ditt Dna har i förhållande till ev brister som kan utvecklas.

Vi kan tex ta reda på om du har anlag för benskörhet, ledproblem, kolesterol m.m

 

Jag har valt ut att jobba med två super bra kosttillskott på salongen de ena kommer från Holistic & det andra från Alpha-Plus.

Om du är intresserad av att få råd & hjälp kom in till oss på salongen, eller så kan du shoppa från holistic på vitamera eller Alpa Plus på WebVital nedan...

 

Varmt välkomna,

 

Marita Aukt. Hudterapeutmästare, Specialiserad hudterapeut, DNA-Terapeut

 

Copyright @ All Rights Reserved