Ansiktsbehandling

SALONG EFFEKT

FRISÖR & SKÖNHETS

SALONG

HUDVÅRDSBEHANDLING

 

VETENSKAPLIGT UTVECKLAD HUDVÅRD

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som

upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA).

 

Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet.

Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.

Ekologisk hudvård från Sydafrika.

Esse’ forskning har resulterat i produkter som innehåller probiotika för att åstadkomma en optimal balans av mikrober. Detta bekämpar ålders-processer i huden och återskapar en fungerande hudbarriär.

 

Ingredienser innefattar Baobab, Kalaharimelon, Kigelia och Marula. Dessa växter skördas i dess vildvuxna tillstånd för att få så kraftfulla extrakt som möjligt. PhytoTrade Africa övervakar att de vildväxande ingredienserna skördas på ett hållbart sätt och att människorna i de små samhällen som samlar upp dem får rättvist betalt.

 

Esse är ekologiskt certifierade, stödjer rättvis handel, vegan och är emot djurförsök samt är koldioxidneutrala.

PÅ EFFEKT ÄR VI PROFFS PÅ PEELS!

 

Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av kraftfulla kemiska peelingar, samtliga medicintekniskt klassade.

Med upp till 11 olika unika substanser anpassar vi för Ditt individuella behov och löser Dina hudproblem för att korrigera ojämn hudstruktur (Ärr), pigmentförändringar (Solskadad hud), Åldrad hud (Linjer & Rynkor), Acne och stimulerar för hudens fasthet.

 

Behandlingen ger en stimulerar dina celler och verkar allmänt hudföryngrande.

 

 

pHformula är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Produkterna tillsammans med behandlingarna återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t.ex. för tidigt åldrande, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud. Produkterna har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister som önskar de mest avancerade och effektiva behandlingsmöjligheterna. pHformula är en vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden.

 

pHformula – är en liten serie med få produkter som kompletterar din vanliga hudvårdsserie. Unik, mångsidig kombination av dermatologiska 30 minuters behandlingar med ytterst effektiva resultat. Innehåller inga dofttillsatser, färgtillsatser , parabener eller mineraloljor.

Copyright @ All Rights Reserved