Dermastamp

SALONG EFFEKT

FRISÖR & SKÖNHETS

SALONG

MASKINELL MICRONEEDLING

Genom att se till Din huds behov anpassas behandlingar för att verka på de områden Din hud har störst behov för. Det kan vara att jämna ut hudens pigmentering, reducera rynkor/linjer eller återskapa hudens ungdomliga fyllighet.

 

Med e-DERMASTAMP® erbjuds resultatinriktad antiåldrandevård i flera dimensioner på ett okomplicerat och effektfullt sätt. Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden.

 

Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt.

 

Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

 

e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

 

Åldrad hud (Hudåtstramning, Rynkor & Linjer)

Pigmenteringar

Förstorade Porer / Ojämn Hudstruktur

Ärrvävnad

Brännskador

Bristningar/Strier

Experter på hudvård och skönhet.

FÖLJ OSS

 

Följ oss i Sociala medier

Copyright @ 2018 salongeffekt.com

All Rights Reserved

KONTAKT

 

Salong Effekt

Tel 0526- 155 29

E-post info@salongeffekt.com